Blogpost: Antoinette Schram

Mijn alternatieve vakantiebieb 2020

Ja de vakantiebieb (de app) van de bibliotheek is weer beschikbaar. Helaas voor mij kan ik hem niet meer gebruiken omdat mijn 8 jaar oude Ipad de nieuwste update niet kan downloaden. Maar net als vorig jaar zorg ik wel voor een eigen verzameling aan ebooks om te lezen. Dit keer heb ik gekeken naar de lijst van boeken die op mijn 'wil ik lezen' lijst staan. Met 82 boeken is dat verschrikkelijk veel. Ik lees zo'n 60 boeken per jaar en en als ik elke week een boek blijf toevoegen (en soms wel twee) wordt die lijst eindeloos. Gelukkig zijn de boeken die ik wil lezen ook te leen als ebook bij de bibliotheek. Je mag er maximaal 10 lenen voor drie weken, maar je kunt ze daarna verlengen, dus op deze manier zal ik de zomer wel doorkomen. Hopelijk heb ik dan ook minstens 9 boeken van mijn wil ik lezen lijst geschrapt.


Nieuwsgierig welke boeken ik wil lezen deze zomer? Kijk dan op deze lijst. 

Reacties op: Mijn alternatieve vakantiebieb 2020

Agaat - Marlene van Niekerk Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken