Blogpost: lianneknapen

Mijn Blog site

Omdat ik zou van boeken en films hou heb ik er voor gekozen om een eigen blog te maken. Ik heb tot nu toe een boek review geschreven en vond het meteen leuk. Hopelijk vinden jullie mijn review ook leuk. Hopelijk gaan jullie vaker kijken op mijn blog om te kijken of dat ik meer reviews heb. 

Mijn eerste boek review is Vriendschap van Sara Shepard: En leuk boek om te lezen. Niet te moeilijk en met een leuk verhaal zodat je het boek ook snel wild uitlezen. 

Het boek gaat over een groep vriendinnen die veel mee hebben gemaakt samen. Ze zijn heel close tot dat een van de vriendinnen opeens verdwijnt. Na dat moment verandert het leven van de vier vriendinnen compleet anders. Van heel close tot elkaar niet meer spreken. Tot dat ze allemaal op een dag berichten krijgen van een of andere -A- . Kan de -A- staan voor hun vermiste vriendin, en als dat niet zo is. Hoe komt hij of zij aan al de geheimen van de meiden?

Vriendschap Sara Sheperd: reviewLees verder op mijn site

Reacties op: Mijn Blog site

Vriendschap - Sara Shepard Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken