ThysiaHuisman Auteur

Blogpost: ThysiaHuisman

Mijn boek Close-up is er gewoon..... En dat voelt heerlijk

Een dikke week geleden lanceerde ik mijn eerste boek, Close-up. De aandacht die het kreeg was overweldigend. Zeker voor een eerste boek. Het gebeurt maar weinig debuterende schrijvers dat ze mogen aanschuiven bij Op1 en De NieuwsBV op Radio 1. En over hun boek mogen vertellen in tig interviews, van Volkskrantmagazine tot Libelle. Ik ben gezegend. Absoluut. Natuurlijk weet ik dat ik die aandacht in eerste instantie krijg vanwege het heftige onderwerp van mijn boek: #MeToo in de modellenwereld. En vergeet vooral niet de sensationele link met Jeffrey Epstein. En dat het dan ook nog eens mijn eigen verhaal is. Het lijkt bijna een ander overkomen als je het zo onder elkaar zet. Alleen is dat niet zo. Het is mijn eigen historie. Het klinkt echter als een ‘warstory’, alleen ben ik er niet trots op. Hoe ik van pijnlijke herinneringen een boek heb geschreven, dat is iets waar ik wel trots op ben.

Maar Close-up is meer dan alléén het verhaal van mijn verkrachting lang geleden door mijn Parijse modellenagent, die tegenwoordig wordt gezien als de grootste meisjesronselaar van Jeffrey Epstein. Het boek gaat ook over hoe het is om als 5-jarig meisje je moeder te verliezen en dan alleen met je vader verder te gaan.

Verder krijg je in Close-up ook een (h)eerlijk kijkje in de internationale modellenwereld. Ik neem je bij de hand en laat je zien hoe er nu écht aan toe gaat achter de schermen bij fotoshoots, castings voor de fashionweek en op de decadente feesten in de hipste clubs van Parijs.

Mijn schrijfstijl? Rauw, eerlijk en recht voor zijn raap. Ik hou niet van ellenlange beschrijvingen. Het moet echt zijn en als lezer moet je het gevoel krijgen dat je er zelf bij bent. En dat dan met een flinke scheut humor en seks. Ja, seks… Duh, natuurlijk!

Close-up is te koop in de boekhandel of online te bestellen. Enjoy! 

Reacties op: Mijn boek Close-up is er gewoon..... En dat voelt heerlijk

Gesponsorde boeken