Blogpost: Sanne Nijsen

Mijn boekenkast

My bookcase, part oneMijn boekenkast is het meest dynamische in mijn leven. Minimaal één keer per maand veranderd de inrichting van mijn boekenkast. De boeken staan geordend op alfabetische volgorde, achternaam schrijver en daarna boektitel. Alleen bij series staan ze wel in de goede volgorde.
Verder staan ze ook geordend op taal. Zo is er een gedeelte met Engelse boeken, dan vertaalde boeken en dan Nederlandse boeken.Vandaag krijgen jullie een kijkje in mijn boekenkast en we beginnen met het gedeelte Engelse boeken!

20151110_110353.jpg?w=300

Dit is de bovenste plank van mijn rechterkast. En no worries, ik heb ook boeken van Cassandra Clare! Dit zijn er echter toch wat meer, dus die zie je later terug JHelemaal in de hoek van deze plank staat een thriller die ik een jaar geleden gekocht heb op de boot van Engeland naar Frankrijk en The Woman in Black van Susan Hill. Ben tot halverwege gekomen, maar dan komt er weer een ander leuk boek voorbij en nouja, jullie weten wel wat er dan gebeurt! Deze plank bevat 16 ongelezen boeken.Ik zal ze allemaal opnoemen, alleen zet ik niet de achterflap tekst erbij, anders wordt deze blog wel erg veel om te lezen!
Lux: Beginnings – Jennifer L Armentrout
Red Queen – Victoria Aveyard
Shadow and Bone – Leigh Bardugo
Flip – Martin Bedford
Girl of Nightmares – Kendare Blake
Dying Scream – Mary Burton
Ready Player One – Ernest Cline
The Maze Runner – James Dasher
Say her name – James Dawson
All The Light We Cannot See – Anthony Doerr
Gone Girl – Gillian Flynn
Beautiful Darkness – Kami Garcia & Margaret Stohl
Ik moet eigenlijk eerst Beautiful Darkness opnieuw lezen voor ik in dit boek duik, het is namelijk een tijdje geleden dat ik dat boek heb gelezen!
Half Bad – Sally Green
Half Wild – Sally Green
The Fault in our Stars – John Green
I know, shame on me. Ik heb nog geen enkel boek van John Green gelezen. Ik ben echter wel al meerdere begonnen maar het pakte me nooit goed genoeg om door te lezen. Niet gaan haten ofzo, maar het trekt me niet echt. Maar ik zal de moed opnieuw gaan zoeken en erin beginnen! Hopelijk is het boek uiteindelijk toch zo goed als iedereen zegt.
Under a Silent Moon – Elizabeth Haynes


20151110_110357.jpg?w=300

Dit is de tweede plank, hier liggen toch wat meer boeken horizontaal. Niet alles ligt horizontaal omdat ik dat persoonlijk niet erg mooi vind, en het past niet :POp deze plank liggen er 13 ongelezen boeken, inclusief het boek wat verstopt zit, deze staat helemaal rechts naast het Stephen King boek.
Zombie Apocalypse – Stephen Jones
22.63 – Stephen KingMr Mercedes – Stephen King
Duff – Kody Keplinger
Unravel Me – Tahereh Mafi
Dit is een boek waarvan ik erg twijfel of het mijn tijd waard is. Zeker omdat ik het eerste boek verschrikkelijk vond en zonde van mijn tijd.
The Enemy – Charlie Higson
The Unbecoming of Mara Dyer – Michelle Hodkin
Legend – Marie Lu
A Game Of Thrones – George R.R Martin
Since You’ve Been Gone – Morgan Matson
Eleanor & Park – Rainbow Rowell
Frostbite- Richelle Mead
Enders – Lissa Price

20151110_110401.jpg?w=300

Dit is de derde plank, helemaal rechts staan de eerste drie delen van de Harry Potter serie.Bovenop de serie Vampirates liggen de twee graphic novels van Twilight.Op deze plank liggen maar 7 ongelezen boeken.
Harry Potter and the Chamber of Secrets – J.K Rowling
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – J.K Rowling
Through the Zombie Glass – Gena Showalter
Ik twijfel persoonlijk om te beginnen met dit boek, omdat ik het eerste deel van de serie niet erg leuk vond, ik vond het persoonlijk toch tegen vallen.
Cop Town – Karin Slaughter
Fall of Giants – Ken Follet
Winter of the World – Ken Follet
Edge of Eternity – Ken Follet

20151110_1104061.jpg?w=278

En dit is de vierde plank, deze is opgesplitst in de boeken van Cassandra Clare en de vertaalde boeken.Op dit gedeelte van de plank liggen maar 3 ongelezen boeken.
Clockwork Prince – Cassandra Clare
Clockwork Princess – Cassandra Clare
Iron Trail – Holly Black & Cassandra Clare

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn boekenkast

Gesponsorde boeken