LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Mijn boeklancering is precies een jaar geleden ... hoe anders is het nu?

03-11-2020 door LindaElstrodt 2 reacties
Precies een jaar geleden presenteerde ik mijn autobiografische roman Schaduwkracht voor het eerst aan de wereld. Het was een onvergetelijke middag in het stampvolle Café op 2 in Almere. Met een interview door Hans Bosklopper, een stukje voorlezen uit mijn boek, samen met de muzikanten waar Carl mee in bands heeft gezeten of waar we samen muziek mee hebben gemaakt tijdens onze periode in het muziektheater een paar nummers zingen. En daarna natuurlijk signeren. Ik kijk er met ontzettend veel liefde en vooral heel veel trots op terug.

Een jaar geleden ... hoe anders is het nu?Ik sta op het punt om mijn tweede boek Loslaten te lanceren. Het hartverscheurende vervolg dat geschreven moest worden omdat ik nu ongeneeslijk ziek ben en een zeer beperkte levensverwachting heb. De hele wereld is in de greep van een pandemie. Beperkende maatregelen zorgen ervoor dat mijn boekpresentatie met zorg moet worden ingevuld zodat we op een veilige en verantwoorde manier samen kunnen zijn. Geen ongedwongen feestje zoals een jaar geleden. Maar ontegenzeggelijk wel een feestje dat gevierd moet worden. En dat gaan we zeker doen! Loslaten is een verhaal met een krachtige boodschap die ik graag met de wereld wil delen.

Stel niets uit,
want later kan weleens
eerder zijn
dan je denkt!

Liefs,
Linda

3e0745a43d779c2b38593e3320ae84a0.jpge890dbb35acbefcc723c0c0236b4f3b1.jpg012a11c233de05e3ad71b782a8884362.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn boeklancering is precies een jaar geleden ... hoe anders is het nu?

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken