Blogpost: Tessa

Mijn eerste blogpost!

Het was even zoeken, maar nu heb ik ontdekt hoe ik een blogpost kan toevoegen! En laat ik dat dan meteen maar doen.

in 2016 ga ik natuurlijk meedoen aan de Hebban Reading Challenge. Ik heb mijn aantal te lezen boeken op 50 gezet. Dat is eigenlijk vrij laag voor mij; meestal lees ik rond de 70 boeken per jaar (Dit jaar al 72, en ik ben nog niet uitgelezen!). Waarom dan toch laag ingezet? Ik lees veel engelstalig. En niet van ieder boek is er een vertaling in het Nederlands die ik kan toevoegen aan de Challenge. Dus, ik ga vast meer dan 50 boeken lezen, maar zal die niet allemaal kwijt kunnen in de Challenge.
Daarnaast is het mijn bedoeling om een boek uit iedere categorie te lezen, inclusief de jokers. Dus daarmee komt het aantal al boven de 50. Nou hoop ik alleen dat er niet iedere week een joker bij komt, want dan heb ik toch wel een klein probleempje...

Reacties op: Mijn eerste blogpost!

Gesponsorde boeken