Blogpost: Kyki Vermaire

Mijn eerste blogpost op Hebban.nl

Goedemiddag! 

Eindelijk neem ik de tijd om de pagina van Hebban eens goed te bekijken en een blogpost te schrijven. 
Het is leuk om te zien dat lezen (en schrijven) tegenwoordig steeds 'hipper' wordt. Er ontstaan op internet diverse podia voor lezers en schrijvers waar jong en oud zich kan uitleven. Een goed initiatief! 

Ik vind het leuk om te lezen. Het is ontspannend, al hoewel sommige boeken je op je puntje van je stoel laten zitten, je kunt een keer door de ogen van iemand anders kijken. De schrijfstijl, spanningsboog/verhaallijn e.d. zijn dingen die voor mij ook van belang zijn. Een chicklit moet in mijn ogen een lekker boek zijn wat je kan lezen in bad, in de achtertuin terwijl je aan je wijn nipt, ik wil dan geen zware kost lezen. Terwijl aan de andere kant zware lectuur ook altijd mijn aandacht trekt. 

Ik ben benieuwd wat jullie lezen, wat jullie bevindingen zijn, maar ik kom daar ongetwijfeld snel achter. 

Tot de volgende! 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn eerste blogpost op Hebban.nl

Gesponsorde boeken