Blogpost: Sophie's Blog

Mijn eerste readathon!

Hee lezers!

Ik besloot vandaag spontaan om mee te doen met de readathon van 'Oh My Book'.nl. Zij organiseren een leesmarathon die morgen al begint en het heeft al meer als driehonderd deelnemers! De leesmarathon begint dus morgen, de 16e juli, en duurt tot 21 juli. Je kan zelfs kiezen of je deze hele week mee doet of alleen het weekend. Maar een leesmarathon gaat natuurlijk vooral over wat leuk is aan lezen.
Ik heb ervoor gekozen om drie boeken te gaan lezen in deze hele week en jawel allemaal in het Nederlands want de marathon is - eigenlijk - ook in het Nederlands. De boeken die ik ga lezen zijn:
1. Rijn, Linda van - Blue Curacao
2. Anoniem - De voetbalmakelaar
3. Motte, Anders De La - Game

Wat gaan jullie komende week lezen?
En doe je ook mee met de leesmarathon (of een andere)?

Een uitgebreider verhaal vind je op mijn blog: The Readathon of July

Greetings by Sophie

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn eerste readathon!

Gesponsorde boeken