Viviane Gerits Auteur

Blogpost: Viviane Gerits

Mijn eerste thriller wordt goed ontvangen

Sinds half december 2019 is mijn eerste thriller op de markt. Hij werd uitgegeven bij Ambilicious.
Het boek wordt tot hiertoe (half februari) door recensenten zeer goed ontvangen en dat maakt me blij. Tegelijk geeft het me veel zin om aan mijn volgende thriller verder te werken.
Een eeuwig probleem blijft de marketing van de boeken. Je moet al heel erg goed zijn in het onderhouden van je sociale media om een boek (dat niet lijfelijk in de boekhandels aanwezig is, maar moet besteld worden) te verkopen. En natuurlijk, het zou een echte leugen zijn om te zeggen dat een auteur wel graag goede kritieken heeft over zijn boek, maar het niet belangrijk vindt dat het ook verkocht wordt.
Schrijvers breken er telkens hun hoofd over. Hoe breng je je boek aan de man?
Ga je zelf telkens reclame maken? Hoe doe je dat zonder de mensen te overvoeren?  En... als je dat niet doet. Hoe vinden mensen jouw boek dan wel? Wie weet dan dat het bestaat? Natuurlijk kan je het boek online vinden.
Alleen, mensen kunnen het pas vinden als ze weten dat het er is en dat lukt niet met één enkele aankondiging.
Nog niet. Misschien lukt dat wel als je naam al heel erg gekend is, of als je op radio of tv geweest bent, dan, ja dan zal één aankondiging voldoende zijn.
Tot het zover is lieve mensen, kan ik  niet anders dan op verschillende fora af en toe eens van me te laten horen. Dus sorry als je vindt dat je me af en toe teveel tegenkomt met mijn boek. Op hoop van zegen!

Reacties op: Mijn eerste thriller wordt goed ontvangen

Ik weet wat je deed - Viviane Gerits Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken