Blogpost: NoorVos

Mijn eigen boek schrijven

Hallotjes,

Ik ben van plan mijn eigen boek te gaan schrijven. Zelf hield ik nooit echt van lezen maar als ik dan een keer goed boek aan het lezen was dan vond ik het even wel leuk. Voor mij moet een boek spannend zijn en als er veel gebeurt is het ook altijd goed. Ik ben dyslexties dus hele moeilijke teksten of oude woorden zijn nooit een succes bij mij geweest.

Mijn boek zal gaan over een meisje dat vaak alleen thuis is omdat haar ouders op werkbezoek zijn, op een dag gebeurt er iets op school wat het hele land doet opschudden. De ouders van het meisje komen thuis maar hebben eigenlijk niet zo veel aandacht voor haar. 

De rest moet ik nog bedenken, maar ik hou jullie op de hoogte en zal ook een linkje plaatsen als hij klaar is.

(;

Reacties op: Mijn eigen boek schrijven