Blogpost: NoorVos

Mijn eigen boek schrijven

Mijn eerste hoofdstuk begint al een beetje vorm te krijgen.

Het is warm in het klaslokaal, iedereen is moe na een lange dag op school te hebben gezeten. Het laatste uur hadden we Nederlands van meneer Bloemen. Kwart over vier we moeten nog een heel kwartier in deze saaie les zitten, iedereen zit te praten over wat ze dit weekend gaan doen. Helaas zit ik naast Jasper, de nerd van de klas, waarschijnlijk is het enige wat hij dit weekend gaat doen proberen het nieuwe level van zijn game te halen. Ik wilde eerste een kei groot feest geven omdat mijn ouders weer eens niet thuis zijn, maar mijn ouders wilde niet dat ik een feest gaf. Het mocht niet, ook toen ik om uitleg vroeg zeiden ze dat ze het gewoon niet wilden.
Pieter had al zijn boeken net in de zijn tas gedaan toen meneer Bloemen zij dat we de antwoorden gingen bespreken. Ik heb soms wel medelijden met meneer Bloemen, hij doet zo zijn best maar hij snapt niks van technologie. Dus ook nu zaten we weer vijf minuten naar het digiboard te kijken in de hoop op antwoorden maar niks. Toen er eindelijk antwoorden op het digiboard verschenen begon iedereen snel met overschrijven, je wilt geen huiswerk in het weekend voor Nederlands.

Terwijl iedereen druk zit te schrijven stappen er opeens twee mannen het lokaal binnen. Ze zijn helemaal in het zwart gekleed, ze dragen beide een geweer en een schooltas. Niemand wist wat er gebeurden, niemand wist wat ze moesten doen, niemand zei wat en niemand verroerden iets. Het moment dat ze voor de klas stonden leek wel een eeuwigheid te duren maar opeens begonnen ze met schieten, iedereen schreeuwde en kroop onder tafels.   

Tips zijn altijd welkom!

(; 

Reacties op: Mijn eigen boek schrijven