Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Mijn gesgigneerde boeken (deel 2)

Een aantal van de boeken die ik heb zijn door de auteur gesigneerd. Voor mij zijn dat echte parels, die ik nooit zou wegdoen. In deze serie, die hopelijk heel lang duurt, laat ik je deze parels in willekeurige volgorde zien. Deel 1 kun je hier teruglezen.
Deze keer deel 2: Alles voor de show? van Roline Hiltermann. Ik heb dit boek ooit gewonnen in de facebookgroep Boekenfans. Roline heeft het boek voor mij gesigneerd en er een persoonlijke boodschap in geschreven. Ook kreeg ik een bijpassende ansichtkaart. Op de voorkant van de kaart staat de cover van het boek, op de achterkant staat nog een persoonlijke boodschap.

“Liz heeft het voor elkaar: ze woont midden in Amsterdam, heeft geweldige vriendinnen en een topbaan; ze is namelijk redacteur bij het televisieprogramma Hitstars. Ze leidt een spannend leven, want cd-presentaties, premièrefeestjes en borrels met de sterren horen bij het werk. Als ze naar Ibiza mag om de hunk van dit moment te interviewen, Roel le Carp, kan ze haar geluk dan ook niet op. Klinkt top, tot ze kennis maakt met de nare kanten van dit werk; deadlines, verwende sterren en veel roddel en achterklap. Kan Liz zich staande houden in deze harde televisiewereld?”
Mijn leeservaring over dit boek kun je hier lezen.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn gesgigneerde boeken (deel 2)

Alles voor de show? - Roline Hiltermann Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken