Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Mijn gezondheid weerhoudt me niet om door te gaan

Liggend in mijn bed wacht ik op de interviewer van de Gelderlander waar ik een afspraak mee heb over mijn boek "onbeperkt gelukkig met een beperking" en over mijn leven met een beperking.  Gisteren heb ik er al een erg leuke fotoshoot voor gehad. Ik heb het door mijn huidige ziekte situatie uit elkaar moeten halen omdat ik momenteel weinig energie heb. 
Ik heb al meerdere keren contact gehad met de man dus dat gaat vast goed.
Helaas vannacht erg slecht geslapen waardoor ik behoorlijk moe ben, maar ik weiger af te bellen.
11.00 uur  is het zover de interviewer komt.
Hij is erg geïnteresseerd in mijn boek en mijn waardoor het interview erg vlot verloopt. Ik krijg de toezegging dat hij het interview eerst laat lezen voordat het geplaatst wordt.
Aan het eind van het interview blijkt wel hoe geïnteresseerd hij is, want hij koopt een exemplaar van mijn boek die ik ook in huis heb. Ik ben er erg blij. Vlak voor de interviewer komt zie ik ook nog dat mijn boek op de website van de Bruna staat bij bestverkocht. Ik ben super blij en stiekem ook wel trots. 

Reacties op: Mijn gezondheid weerhoudt me niet om door te gaan

Gesponsorde boeken