Blogpost: sven

Mijn leesmaand Januari 2019

02-02-2019 door sven 10 reacties
In plaats zoals vorig jaar een blogje te maken voor ieder boek die ik gelezen heb ,en dit niet kunnen volhouden, zal ik per maand even uitleggen wat ik gelezen heb of gezien heb die iets met boeken te maken heeft.


De maand Januari is zeer goed verlopen volgens mij. Heb 1boek uitgelezen die gestart was in 2018, 4 nieuwe boeken gestart en daar 3 van uitgelezen.

Voor januari las ik .

Boek 1 Uitgelezen van 2018 Calibans strijd van James Corey Dit boek verdiende 4sterren.
Dit boek is het vervolg op Leviathan ontwaakt. Vind het echt jammer dat ik de rest van de serie niet heb.

Boek 2 De terugkeer van Layhar van Kirsten Groot. Dit boek verdiende 4sterren.
Dit boek had ik gewonnen bij de adventskalender van uitgeverij zilverbron.
Een fantasy verhaal die zich afspeelt met het oude japan op de achtergrond. Er komt een vervolg die ik zeker wil lezen.

Boek3 Orka van Jaime Karremann. Dit boek verdiende 3sterren
Een boek gewonnen hier op Hebban. Een verhaal die aantoont hoe het leven zich afspeelt in een duikboot in vijandige omgeving. Alsook ideaal om te tonen hoe in een beperkte groep zonder contact met de rest van de wereld een klein leugentje vlug voor problemen kan zorgen.

Boek 4 Indigo van Latoya Moirae. Dit boek verdiende 4sterren Een boek die spanning combineert met gevoelens , drama gedrenkt in een sausje van mysterie.

Was dus deze maand vrijgevig met 4sterren te geven blijkbaar.

Voor volgende maand hoop ik de erfgoed reeks al voor een deel te kunnen afwerken. Nu reeds begonnen met Eragon.

Ander boekennieuws van deze maand

Een dame van 65j die al 40j boeken steelt. In een periode van 5j heeft ze voor maar liefst 187000euro boeken gestolen enkel en alleen in de standaard boekhandel. De vraag blijft natuurlijk of ze ze allemaal gelezen heeft. De nood aan boeken was bij deze dame blijkbaar zeer groot.


Voor mensen die graag op reis gaan is er een nieuwe boekhandel geopend in Chongqing. Boekhandel Zhongshuge heeft daar een winkel geopend met 80000boeken. De plafonds zijn gemaakt uit spiegels die door middel van optische illusies ervoor zorgen dat de bezoeker denkt dat er geen einde komt aan het aantal boeken.
Wel beetje ver om zo maar even heen en weer te reizen denk ik.

Iedereen nog een boekvol Februari gewenst.

Reacties op: Mijn leesmaand Januari 2019

Gesponsorde boeken