LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Mijn nieuw boek is losgelaten zodat jullie hem kunnen vasthouden

24-11-2020 door LindaElstrodt 2 reacties
Met een enorme glimlach en vol dankbaarheid kijk ik terug op twee zeer geslaagde boekpresentaties van mijn nieuwe autobiografische roman Loslaten. Afgelopen zondag begon al heel bijzonder met een bezoek van een hele filmploeg voor het nieuwe tv-programma van Talpa 'Ik neem je mee'. Niemand minder dan Winston Gerschtanowitz bracht mij in een hele mooie auto naar Reigers Inn in Almere-Haven. Onderweg werd ik uitgebreid geïnterviewd. De hele uitzending zal ergens in maart 2021 op de televisie verschijnen.

Aangekomen op de locatie lag de rode loper klaar en was er een ballonnenboog in de kleuren van Loslaten. Er waren twee sessies gepland met elk zo'n 30 aanwezigen. Door de Corona maatregelen hebben we de geplande bitterballen en prosecco moeten vervangen door een blikje fris en een snack, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook moest er helaas gepaste afstand worden gehouden en was knuffelen al helemaal niet mogelijk. Maar de warmte en de liefde stroomde door de zaal.

Na een introductie van mijn uitgeefster Angelique Kersten van aquaZZ, ben ik geïnterviewd door schrijfcoach en auteur Hetty Kleinloog en daarna heb ik een stukje voorgelezen uit Loslaten. Na afloop heeft iedereen zijn persoonlijk gesigneerde boek bij mij opgehaald en als extraatje was er een mooi wijnglas met opdruk. Vanaf nu is mijn boek overal te koop. Losgelaten om door jullie te kunnen worden vastgehouden.

Proost op het leven!

Liefs,
Linda
c5e0a735bd7fd4ca3affaa3c07019fb9.jpg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn nieuw boek is losgelaten zodat jullie hem kunnen vasthouden

Loslaten - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken