Blogpost: Ronald van der Pol

Mijn nieuwste thriller is uit

Afgelopen maand verscheen mijn nieuwste thriller De Blauwe Sleutel. 

Als de Utrechtse rechercheurs Gerard van Dongen en Frank van der Linden midden in de nacht een melding krijgen over de vondst van een ontzield lichaam op een rotonde treffen ze ter plekke een weerzinwekkend en bizar tafereel aan. Ze zien daar een man, vastgebonden aan een wegwijzer, met een verbaasde uitdrukking op zijn gezicht bij wie met kracht een pijl precies tussen zijn ogen is geschoten. Het gaat om een welgestelde ondernemer, Jan van Oostdijk.
Het is het begin van een reeks moorden, die hun sporen hebben in een ver verleden. Frank wordt met zijn eigen jeugd geconfronteerd en vindt het moeilijk, bij deze zaak, de nodige professionele afstand te bewaren. En Gerard heeft te kampen met een traumatische gebeurtenis die hem heftige nachtmerries bezorgt.
Langzamerhand wordt duidelijk wat er zich in het verleden allemaal heeft afgespeeld en hoe de ingenieuze seriemoordenaar stap voor stap een plan voor een grote wraakactie ten uitvoer brengt.
   

Het verhaal speelt zich af in de stad Utrecht en de regio ten zuiden van Utrecht. 
Ben je nieuwsgierig geworden? Koop dan het boek via de bekende kanalen, laat je verrassen en vertel daarna wat je er van vond.

Alvast veel leesplezier.

Ronald van der Pol

 

66534a8513b3ff9c635d7d1f98acae6c.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn nieuwste thriller is uit

Gesponsorde boeken