Blogpost: Schrijfhart

Mijn ontmaagding, oftewel mijn eerste boekpresentatie ooit want, Räv is eindelijk verschenen


De uitnodiging van Tjeerd zit in de mail. Eindelijk. Het is al heel wat maanden geleden dat ik het boek gereserveerd heb. Via verschillende kanalen hield Tjeerd mij en de rest van de wereld op de hoogte van zijn vorderingen, worstelingen en successen. Ik heb dus lang naar deze boekpresentatie uitgekeken.

Dat ik volgens de uitnodiging een introducé mag meenemen is hele leuke bonus. Meteen app ik mijn vriendin. Dat we te weinig leuke dingen doen samen daar zijn we het al lang over eens en dit is een mooie gelegenheid. Ze reageert enthousiast. Altijd fijn om een reden te hebben jezelf eens lekker op te tutten en dat leuke jurkje uit de kast te trekken. We hebben er echt zin in.

Opgetogen vertrekken we die vrijdag al bijtijds naar Rotterdam. Ploffen zelfs nog even op een terrasje, wat toch frisser blijkt dan het zonnetje doet vermoeden. Besluiten daarom uiteindelijk wat in de Kunsthal te gaan drinken en melden ons keurig op tijd bij het Natuurhistorisch Museum. Inderdaad Tjeerd heeft een super toffe locatie uitgezocht.Nieuwsgierig naar het boek? Dat snap ik helemaal, kijk snel bij mijn recensies wat ik van het boek vind.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn ontmaagding, oftewel mijn eerste boekpresentatie ooit want, Räv is eindelijk verschenen

Gesponsorde boeken