Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Mijn personages zo'n gezellige bende

Hallo lieve lezers,

Terwijl jullie mijn debuutroman 'Vriendschap en liefde – Jack & Anouk' volgen, kopen, lezen … 

Maak ik al een voorzichtige start aan het tweede boekdeel 'Vriendschap en liefde – Dane & Katie'. Voor nu is het nog veel puzzelwerk met het plot, want dat is opnieuw gewijzigd. Misschien moet ik plakband bij de hand nemen. Als Dane dan nog iets wil zeggen, plak ik zijn mond af. Tjonge, die kerel kan mijn plot in de war brengen. Katie moet eigenlijk niet onder doen. Komt Jack zich er ook nog een beetje mee bemoeien, is het helemaal een rommel op mijn blad. Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn personages zo'n gezellige bende

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken