Blogpost: Monique

Mijn vergeten boek

11-01-2021 door Monique 2 reacties
Wat is jouw Vergeten Boek?
Mijn vergeten boek is Harry Potter en het vervloekte kind.

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
Bij ons op zolder hebben we meerdere boekenkasten staan en daar komen alle boeken in te staan die zijn aangeschaft (en hopelijk ook) gelezen. Dit boek vond ik in een van de boekenkasten staan en weet nog dat ik destijds erg enthousiast was om het boek te lezen.

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Het boek heb ik gekocht toen het net uit was. Maar waar ik het heb gekocht durf ik echt niet te zeggen. Vaak als een boek uitkomt dat ik wil lezen krijg ik het op mijn heupen. Het is meermaals voorgekomen dat ik tijdens een vakantie een boek heb heb aangeschaft in de boekhandel die dan het dichtst in de buurt was, maar het zou ook kunnen dat ik hem heb aangeschaft in de boekhandel bij ons op het dorp. Ik weet het echt niet meer.

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
Ik hou eigenlijk helemaal niet van fantasy boeken, maar heb dez serie gelezen omdat mijn dochter en ook mijn man het zeer goede boeken vonden. Ze lazen alle boeken en keken alle films. Nieuwsgierig als ik ben heb ik toen het eerste boek gepakt en ben begonnen met lezen, en heb doorgelezen tot ik alle delen uit had. Harry Potter en het vervloekte kind is het laatste boek in de serie en hoort er gewoon bij. Vandaar dat ik het laatste boek ook graag wilde lezen.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Geen idee. Ik vermoed dat ik destijds meerdere boeken heb gekocht die ik graag wilde lezen. Mijn dochter en man hebben zich na elkaar op het boek gestort en ik vermoed dat ik eerst andere boeken ben gaan lezen voordat ik het Harry Potter boek zou oppakken. Iemand heeft het terug gezet in de boekenkast en op zo'n moment als het even niet in mijn systeem zit kan het voorkomen dat ik het boek ben 'vergeten'

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
Dat ik het nu zeker moet gaan lezen. Wel fijn dat er op Hebban een opdracht stond over het vergeten boek. Zo werd ik er op geattendeerd!

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Deze week!!. Ben bang van niet. Ben nog in twee boeken bezig en moet deze week ook veel (in de zorg) werken. Mijn doel was om deze week de boeken uit te lezen waar ik momenteel in bezig ben.
Maar...... ik heb mijn 'vergeten' boek wel alvast klaargelegd. Tegenwoordig heb ik een lijstje met boeken die ik nog graag wil lezen. Ik heb het boek ertussen gezet zodat ik het niet nogmaals 'vergeet'. 

Reacties op: Mijn vergeten boek

Gesponsorde boeken