Blogpost: Est'hers Little Free Library

Minibieb Est'hers Little Free Library helpt jou bij je Hebban Reading Challenge 2016!

f5fe45699e1a4d71f4b93da74cfc46b5.jpgIk hou van lezen. Maar jij ook! Belangrijker voor jou is dat ik een minibieb heb waarin allerei boeken staan die jij kan lezen voor je Reading Challenge! Dus Est'hers Little Free Library gaat deze challenge samen met jou aan. Zoek je nog een boek in een bepaalde catergorie. Hou onze facebookpagina in de gaten waarin ik je op de hoogte hou van de inhoud van de minibieb. Ook kun je me gewoon vragen of ik bepaalde boeken heb; door met te mailen: evlange@planet.nl. Samen gaan we deze challenge aan. Kom maar op....en natuurlijk ook komen om Joker #3 te winnen.

Est'hers Little Free Library
Boshovensestraat 9
5561 AR Riethoven

Succes

Groet,
Est'her

Lees verder op mijn site

Reacties op: Minibieb Est'hers Little Free Library helpt jou bij je Hebban Reading Challenge 2016!

Gesponsorde boeken