M'n voeten moe, maar ik moet en zal lezen

Goede avond allemaal,
Vandaag 26-04-2019 was het een gezellige zonnige dag. M'n vader ging de auto doen en m'n moeder wilde vandaag eigenlijk naar de kapper maar het was zo druk, dat ze de beslissing heeft genomen om maar een andere keer te gaan (uren wachten op de kap? Dank je feestelijk.) Dus ging ze maar met mij mee de winkels onveilig maken. De hele dag rond gelopen met een trolley die maar zielig leeg bleef, de kringloop had niks en in de andere winkels vond ik ook al geen leuke dingetjes. Wel overheerlijke loempia's gegeten die te snel op waren (yum!) Ook al was het niet een geslaagde shoptrip, heb ik wel een leuke dag gehad. Toen ik eindelijk thuis was, was ik gebroken. M'n voeten moe, kon geen pap meer zeggen enz. Maar ik moest en zou wat lezen vandaag, maakte niet uit wat en hoeveel. Gelukkig heb ik dat gedaan, want ik ben nu wat enthousiaster over het boek Een ander leven. Voor de Reading Challenge heb ik nog geen nieuwe categorie uitgekozen.

Het privéboek van 26-04-2019:
(Verder gegaan) 40 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 150.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: M'n voeten moe, maar ik moet en zal lezen

Gesponsorde boeken