Moet me inhouden

Goede avond allemaal,
Vandaag 07-10-2018 was het weer een lekkere leesdag. Vaders was de tafel aan het verven, moeders deed relaxed, hond deed schattig en ik las (en deed nog allerlei andere dingen op m'n laptop.) Ben verder gegaan met m'n boek en heb me vandaag echt in moeten houden. Vanaf vandaag moet ik streng zijn voor mezelf, ik mag maar 100 blz per dag lezen, anders race ik door m'n boeken heen. Het is juist de bedoeling dat deze boeken mij door heel oktober slepen (niet 1 week.) Dus ja ik moest weer even streng zijn voor mezelf.

Het boek van 07-10-2018:
(Verder gegaan) 100 blz gelezen uit het boek Catacomb van Madeleine Roux en ben daarmee nu op blz 200.

Maar 100 blz gelezen, had meer geweest kunnen zijn, maar ik moet streng zijn voor mezelf. Denk wel dat ik morgen Catacomb uit heb (moet nog maar 100+blz uit dat boek.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Moet me inhouden

Gesponsorde boeken