Moet wat verzinnen

Goede avond allemaal,
Vandaag 12-02-2019 was het een normale dag. Heb niets boeiends om te vertellen op het melden hoeveel bladzijdes ik vandaag gelezen heb na. Maar ja, dat is nou de dagelijkse blog: vertellen wat ik heb gelezen en hoeveel. Ga eerders wel een heleboel films kijken, heb ik nog wat om te vermelden (moet denk ik maar eens wat nieuws verzinnen, een readathon ofzo...)

De boeken van 12-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 350.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 100.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie April: Lees eens wat anders. Persoonlijk vind ik dat Sarah J. Maas met haar schrijfstijl het boek red. Ik hou echt niet van superhelden/Marvel verhalen, maar als zij het schrijft, wordt het opeens minder erg. Dacht namelijk dat ik moeite zou krijgen met dit boek, maar dat heb ik nog niet ervaren (yay.)

(Verder gegaan) 30 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 110.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Moet wat verzinnen

Gesponsorde boeken