Blogpost: Harry Boerkamp

Music was my first love maar schrijven is een goede tweede.

Jaren voordat Mark Zuckerberg met Facebook kwam, begon ik met het schrijven van blogjes en gedichten op Hyves, met mijn favoriete muziek zachtjes op de achtergrond.
Hyves verdween en op Facebook maakten we een account aan waar ik gedichten of blogjes opzette. De blogs en korte verhalen werden langer en daarom ging ik schrijven op blogspot. ( zie https://harryharry1951.blogspot.com).
Toen ik met prepensioen ging, eind 2014, dacht ik allerlei activiteiten te gaan ondernemen. Helaas, het geluk lachte me niet toe en vrij spoedig werd mijn mobiliteit een stuk minder. Hierdoor werd ik nog actiever met het schrijven van allerlei dingen.Zo was ik de afgelopen jaren druk bezig met het schrijven van een tweetal boeken. Na verschillende keren herschrijven, heb ik kortgeleden het manuscript van Dubbel gevoel opgestuurd naar schrijverspunt.nl. Hieronder een korte beschrijving van het verhaal.

Na een lange relatie van twintig jaar waarin hun twee mooie dochters, Anne en Bregje, werden geboren, zijn Bart en Merel uit elkaar ge­gaan maar ze blijven ook daarna op een goede manier met elkaar omgaan. Echt een nieuwe relatie beginnen waarin ze gelukkig zijn, lukt maar niet.Door toevallige omstandigheden ontmoet Bart Noor in de sportschool. Tragische gebeurtenissen spelen een grote rol in het leven van Noor. Hoewel Bart af en toe zijn twijfels heeft of hij met haar zijn leven wil delen, raakt hij er steeds meer bij betrokken. Na een moeilijke periode in haar leven, lijkt de rust weer te keren en zijn er zelfs plannen om te gaan samenwonen. Toch komt daar plotseling verandering in als Bart samen met zijn beste vriend Emiel de Camino naar Santiago de Compostella loopt en er tijdens het wandelen Sarah ontmoet.

Binnenkort krijg ik bericht of mijn manuscript goed genoeg bevonden is om er een epub versie door schrijverspunt. nl van te maken. Schrijven is een steeds grotere hobby geworden en regelmatig doe ik mee aan schrijfwedstrijden. In november 2018 heb ik meegedaan aan een korte verhalen challence van schrijfster Judith van Helden. Mijn verhaal Sarah won deze challence en is nog steeds te lezen op een blog pagina van haar website.
Dit jaar heb ik voor het eerst een verhaal ingestuurd voor de Hebban thriller tiendaagse. Angstige momenten.
Na het op sturen van het manuscript voor mijn boek, Dubbel gevoel, heb ik daarna een aantal korte verhalen geschreven op basis van schrijfopdrachten op https://www.schrijverspunt.nl/schrijfopdracht van schrijverspunt.nl. De verhalen heten resp Toeval, Onverwacht weerzien en de ballonen tovenaar. Ook is er onder poëzie een gedicht van mijn hand te vinden. Het heet 1 jaar later.

Reacties op: Music was my first love maar schrijven is een goede tweede.

Gesponsorde boeken