Blogpost: Miriam Lucia

Nagelbijtend spannend

Ik lees graag thrillers, maar ik schrijf ook graag spannende verhalen. Een aantal korte verhalen is reeds verschenen in verhalenbundels.
Eind vorig jaar kwam ik een schrijfwedstrijd tegen van Godijn Publishing. Het thema was "Zwarte Sneeuw." Omdat ik het schrijven niet kan laten was ik al eerder begonnen aan een verhaal, en met een kleine aanpassing kon ik zo het thema inschuiven. Een thrillernovelle moest het worden. Dat bleek best nog een aardige klus. Op 27 april was de deadline en kort daarvoor heb ik in een week tijd de helft van het verhaal geschreven tijdens een schrijfvakantie op Texel met schrijfvriendin Annet Hulst.
Een halve dag voor de deadline was het af en ging het richting de uitgever. En dan afwachten maar...Was het niet te gehaast geschreven? Ik zat op Texel zo lekker in de flow, maar was het wel goed genoeg? 
Toch wel! Ik kwam op de longlist met 9 andere schrijvers, en op 27 juni kregen we bij een nagelbijtend spannende High Tea de uitslag wie er in het boek zouden komen. En ja, ik zat bij de beste 4! Wat een prachtig juryrapport heb ik gekregen. Om stil van te worden.
Op 31 oktober wordt mijn verhaal 'David en Sara' gelanceerd in het 4=1 boek 'Zwarte Sneeuw.'
Dus stay tuned...Lees verder op mijn site

Reacties op: Nagelbijtend spannend

Gesponsorde boeken