Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Ferry76Visser

Najuk Nux und die Maxiaffen

Sprookjesachtig. Humoristisch. Meeslepend. Dat zijn de woorden die bij me opkomen tijdens het lezen van ‘Najux Nux und die Maxiaffen’ (2020). Akira Arenth heeft met dit tweeluik een heerlijk meeslepende gay uran fantasy romance geschreven.
Om te beginnen is de humor in ‘Najuk Nux und die Maxiaffen’ geweldig! De streken die de kobold uithaalt met de huurders van het landhuis zijn erg en zorgen ervoor dat de lezer gaat gniffelen tijdens het lezen. De vindingrijkheid van Najuk is fantastisch en levert geweldige situaties op.
En het verhaal laat een schitterend kat-en-muis spel zien tussen Najuk Nux en Sergej Grabowski. Dat versterkt de auteur door gebruik te maken van een wisselend perspectief, waardoor de intensiteit van dit spel tussen de personages nog intenser wordt. De opbouw van het boek is opmerkelijk. Het verhaal eindigt met een cliffhanger en voelt aan als de proloog van een groter geheel. Gelukkig is dat ook zo en is er een tweede deel.
Dus voor de liefhebbers van meeslepende, humoristische romances is dit een absolute aanrader.

Reacties op: Najuk Nux und die Maxiaffen