Blogpost: Lailatski

Nee, Duin, niet jij ook.

Helaas alweer een teleurstellend boek uitgelezen. Duin begon wat stroef maar werd daarna fascinerend en meeslepend. Van het eerste deel (het boek bestaat uit drie delen) heb ik genoten ondanks kleine ergernissen zoals het feit dat je al direct wist hoe het ging eindigen. In het tweede deel gebeurde er bijna niks en in het derde deel werd er een soort samenvatting van de rest van het verhaal gegeven. En dit allemaal verpakt in veel onzintermen en wereldbouw. Ik ben niet boos, Duin, maar wel héél erg teleurgesteld, geïrriteerd en verveeld.

Om een voorbeeld te geven hoe knullig/ergerlijk Duin geschreven is, een parafrase van een echte zin:
'Samen met de Sayhalla, Belobah, Karrahal en een vleermuis, een klein vliegend zoogdier'. 

Thanks, maar ik weet wat een vleermuis is. Zou je die andere termen kunnen uitleggen? Nee? Oh, dan doe ik wel net alsof het gekke hoedjes zijn, want dan valt er nog wat te lachen in dit boek.

Kortom, ik kan Duin niet aanraden. Hopelijk mijn volgende boek, Lord of the flies, wel.

Reacties op: Nee, Duin, niet jij ook.

Gesponsorde boeken