Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Neem een idee, stop er een tweede bij, meng het samen - en daar is een verhaal!

Pas geleden kwam ik op Facebook een berichtje tegen waarin werd gesproken over goblins die konden koken. Goh, wat geinig, dacht ik toen - goblins worden meestal neergezet als vieze kleine ventjes die alleen lastig zijn. Eentje die kan koken, dat is nieuw. 

Voor mij al helemaal, want ik had nog nooit over een goblin geschreven.

Dat idee zette zich vast in mijn hoofd. Enige tijd later stuitte ik op een ander verzoek: in een Facebookgroep waar ik schrijver van de maand ben, werd gevraagd of ik iemand ín een verhaal kon schrijven. 

Idee 'goblin' kwam samen met idee 'persoon in een verhaal schrijven' en dat werd samen een gloednieuw verhaal! Het was de bedoeling iets te schrijven wat heel kort werd. Uiteraard mislukte dat - uiteindelijk is het een kleine novelle geworden. 

Soms ontstaan verhalen echt op de meest maffe wijze. Dat wandelt voorbij, knipoogt naar me en hoppa, een verhaal is geboren.

Waarover zou jij wel een verhaal willen lezen? 


1ae9020c9834044fbb7bda37d5660c93.jpg(Meer informatie over het verhaal van Garkan de goblin vind je op mijn website.)

Lees verder op mijn site

Reacties op: Neem een idee, stop er een tweede bij, meng het samen - en daar is een verhaal!

Dwaalvuur - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken