Blogpost: Monique

Netjes gesorteerd?

08-12-2018 door Monique 1 reactie
Mijn boekenkast puilt uit, mijn map met e-boeken kan niet uitpuilen, maar ik heb geen idee welke boeken ik heb. Mijn studie en het huishouden lijken alleen maar meer taken op de to-dolijst te zetten. Het is weer zover.....ik ben alle overzicht kwijt. 

Plannen maken kan ik als een van de beste, maar het uitvoeren? Helaas, dat is vaak nog een brug te ver. Maar goed, de boeken en e-boeken ga ik op NUR-code sorteren. Of het verstandig is? Geen idee, maar ik moet iets. Mensen die van zichzelf gestructureerd zijn kijken me vaak meewarig of verbaasd aan. Waarom begin ik niet gewoon, waarom doe ik het niet, waarom, waarom, waarom? De lijstjes vind ik fijn, want als ik dan alles heb gedaan op een lijstje, weet ik dat ik niets meer moet voor die dag. 
NUR-codes zijn niet heilig, dat weet ik ook wel, maar ik wil gewoon sorteren aan de hand van een systeem dat iemand al voor me bedacht heeft. Misschien is dat wel een oplossing, niet alles zelf willen ontdekken/uitvinden. 

Nog anderhalf jaar studie voor de boeg (mits ik mijn opdrachten op tijd inlever en tentamens haal) voor mijn gezin, familie en vrienden nog even doorbikkelen. Daarna heb ik weer meer tijd voor sociale contacten, huishouden en klusjes. Tot die tijd ga ik proberen mijn tijd zo effectief mogelijk in te delen. Eerder dit jaar was ik begonnen met deze blog, maar een hele lange tijd kwam er niets van. Voor deze blog wil ik ook weer meer tijd gaan inruimen. Op mijn lijstje van te lezen werken staat: "Het verhaal van Genji". Op mijn e-reader staat het boek al, maar eerst nog historische werken lezen. 

Lees ze!

Reacties op: Netjes gesorteerd?

Gesponsorde boeken