Blogpost: Linda van der Klooster

Niet Vergeten - thriller

Niet VergetenWat als je niet alleen je dochters maar ook jezelf dreigt te verliezen?Ellen ontdekt dat ze lijdt aan een zeldzame en progressieve vorm van dementie. De neuroloog vertelt haar dat ze binnen enkele maanden zal aftakelen en sterven. Als ze echter proefpersoon wordt van een nieuw medicijn dat hij heeft helpen ontwikkelen geeft dat mogelijk uitstel. Ellen begint het medicijn te gebruiken. Dan ziet ze de man lopen die haar dochter heeft vermoord. Hij lijkt het nu gemunt te hebben op haar andere dochter. Of lijdt Ellen slechts aan paranoia als bijwerking van het medicijn? Hoe vecht je tegen het Kwaad, als je niet eens weet wat echt is en wat niet? En hoe ver is Ellen bereid te gaan om het leven van haar dochter te redden?De eerste helft van mijn thriller Niet Vergeten, ruim 35000 woorden, staat nu online op Sweek.nl. Ik kan een uitgeefcontract winnen bij Crime Compagnie. Mijn grote droom. Ik was typisch zo’n meisje dat altijd verhalen zat te schrijven en dat hoge cijfers haalde voor opstellen op school. Dus ging ik (na ruim tien jaar aan zijpaden en omwegen) werken als freelance journalist en droomde ik van een bestseller. Een gebeurtenis met een zoekgeraakt pilletje en de angst dat mijn baby die had opgegeten, gaf mij een idee voor een roman over een vrouw die op jonge leeftijd dement wordt. Het was de bedoeling om een dramatische roman te schrijven, maar de hoofdpersoon was pittiger dan ik had verwacht en maakte er een thriller van. Na bijna 14 jaar is mijn thriller eindelijk zo goed als af! Iets meer dan 36000 woorden staan er nu op Sweek. De rest ben ik achter de schermen aan het knippen en scheren. Mijn boek Niet Vergeten gaat er komen, dat weet ik nu zeker. Die baby is inmiddels een puber. Dat zegt veel over mijn schrijfsnelheid. Niet dat ik continu geschreven heb. Er kwamen wat afleidingen tussen als een opleiding, kinderen, werk, Netflix. Je kent het wel...Stemmen? Graag! Ga naar Sweek.nl. Eenmalig registeren, dit kan ook met Facebook. Je krijgt geen mails en andere spam. Zoek het verhaal Niet Vergeten en like en/of volg. Op 14 juni wordt de shortlist bekend gemaakt en eind juni de winnaar van het uitgeefcontract.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Niet Vergeten - thriller

Gesponsorde boeken