Niet zo goed als ik had verwacht

Goede avond allemaal,
Vandaag 13-12-2018 was het een frustrerende dag. Het boek waar ik nu mee bezig ben (Reckless, levende schaduwen) doet om een of andere rede z'n werk niet. Of ik het ligt aan het boek (dat kan) of het ligt aan mij (o hell nee, heb geen zin in een readingslump.) Ben daardoor in nog een ander boek begonnen en daar had ik geen probleem mee. Conclusie: Blijkbaar vind ik het 2de deel van de Reckless serie niet zo goed vergeleken met het 1ste boek (persoonlijke mening.) Ga het boek nog wel uitlezen (ik wil waar voor m'n geld), maar doe het als een zijprojectje.

Tv-serie van 13-12-2018:
Episode 2 van American Horror Story Coven.

De boeken van 13-12-2018:
(Verder gegaan) 55 blz gelezen uit het boek Reckless, levende schaduwen van Cornelia Funke en ben daarmee nu op blz 125.
(Begonnen) 25 blz uit het boek Dieper dan de doden van Tami Hoag.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Niet zo goed als ik had verwacht

Gesponsorde boeken