Niet zo'n bijzondere dag, meer voorbereidingen

Goede avond allemaal,
Vandaag 15-11-2018 was het niet zo'n bijzondere dag. Heb m'n boek uitgelezen en episode 3 en 4 van American Horror Story Asylum gekeken (langzaam aan werk ik me door bijna alle seizoenen heen, zodat ik Apocalyps kan kijken.) Gisteren geen update, omdat ik niks had gelezen (had niks te melden.) Was vandaag meer bezig met voorbereidingen treffen voor de dagen die gaan komen, dan met lezen.

Het boek van 15-11-2018:
(Verder gegaan) 71 blz gelezen uit het boek Bint van F. Bordewijk  (uitgelezen.)

Maar 71 blz gelezen vandaag, geen record. Van Bint komt geen recensie (moet eerders wel weer een boek lezen en daar een recensie van schrijven, merk dat ik het al een tijdje niet meer heb gedaan.)
Zal morgen waarschijnlijk niet/weinig lezen, omdat morgen op Twitch het begin is van de 152 uur livestream van Adrive. Morgen komt namelijk de game Let's go Pikachu/Eevee uit en ik ben helemaal fan van Adrive en van Pokemon (zelf kan ik de game nog niet spelen, wacht namelijk op een betere versie van de Switch.) Ga natuurlijk niet de volle 152 uur achter elkaar kijken (ik mag dan wel een nachtuil zijn, maar moet ook op een gegeven moment slapen.) Gelukkig neemt Twitch alles op en kan je alles terug kijken.
Moet me morgen ook voorbereiden op zaterdag, want dan is het Boekenfestijn. Het is een beurs dat op verschillende data/plekken gehouden wordt waar je boeken voor heel weinig geld kan aanschaffen, een echt festijn dus zonder entreeprijs. Als je meer info erover wilt, moet je Boekenfestijn maar eens googlen. Ben vorig jaar ook gegaan en toen ben ik met een stapel naar huis gegaan, oei! 

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Niet zo'n bijzondere dag, meer voorbereidingen

Gesponsorde boeken