Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nieuw begin

Goede avond allemaal,
Vandaag 12-12-2018 was een dag van nieuw begin (kan je nog dieper denken Cheen?) Ik begon met het kijken van Heel Holland Bakt, daarna begon ik met AHS Coven en ik ben ook begonnen in een nieuw boek. Was eigenlijk de bedoeling dat ik in een paar boeken zou beginnen om zo te kijken waar ik nou zin in had, maar dat is niet gebeurd. Ben wel van plan om dat morgen te doen, omdat ik niet 100% zin heb in het boek waar ik vandaag aan begonnen ben (misschien heeft het boek even nodig.)

Tv-serie van 12-12-2018:
Episode 1 van American Horror Story Coven.

Vandaag begonnen met een nieuwe horror story. M'n moeder en ik hebben Coven al gezien, maar we kijken het om ons geheugen een beetje op te frissen.

Het boek van 12-12-2018:
(Begonnen) 70 blz gelezen uit het boek Reckless, Levende schaduwen van Cornelia Funke.

Had niet echt zin in het boek van Cornelia Funke, maar heb het toch maar gepakt. Dit is deel 2 van haar Reckless serie en moet zeggen dat ik dit boek wat minder vind (voor zover ik heb gelezen.) Denk wel dat ik er een recensie van ga schrijven wanneer ik het uit heb gelezen.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Nieuw begin