Blogpost: Manon

Nieuw jaar, nieuwe kansen

03-01-2019 door Manon 2 reacties
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Mijn motto voor komend jaar.
Ik geef het een kans, nog nooit eerder schreef ik een blog. Al een lange tijd in mijn hoofd bezig om een plan te maken te gaan bloggen over de boeken die ik lees.

Even mezelf in het kort. Ik ben Manon, 22 jaar en gek op boeken. Het liefst thrillers, Suzanne Vermeer een van mijn favoriete schrijvers! Ik werk full time in de jeugdzorg en vind niks lekkerder dan na een dag werken even thuis op de bank onder het genot van een kopje thee of koffie te lezen in een spannend boek.

Een boek moet mij gelijk pakken, ik moet gelijk meegenomen worden in het verhaal. Ik zeg vaak dat ik een zwakke lezer ben, als ik niet gelijk wordt meegenomen in het verhaal stop ik met het boek en begin vol goede moed aan een nieuw boek. Naast Suzanne Vermeer ben ik ook gek op scandinavische schrijvers. Heerlijk spannende boeken. 

Na de feestdagen ben ik weer een aantal boeken rijker en gestart aan mijn doel om minimaal 16 boeken te lezen in 2019. Niet te hoog in gezet, ik verzuim het wel vaker om even een moment voor mijzelf te pakken en te lezen. Dit jaar ga ik dat anders doen, een uitspraak die ik ook al vaker heb gedaan, maar dit jaar wil ik jullie meenemen in de boeken die ik lees. 

Nu begonnen, nouja alweer op de helft, van het eerste boek van 2019! Samuel Bjørk - De Jongen In De Sneeuw. 
Een boek met een verhaal die nieuwsgierig maakt. Moeilijk weg te leggen waardoor je de eerste korte nachten van 2019, ja ik weet dat het pas 3 januari is, een feit zijn.
Wanneer het boek uit is neem ik jullie mee door het boek, zonder te veel weg te geven natuurlijk ;). 

Heb je aanbevelingen van boeken die ik zeker moet lezen? Laat het me weten! Wie weet lees ik het en schrijf ik er een stukje over! 

Lieve leesgroet een van de vele boekenwormen!

Reacties op: Nieuw jaar, nieuwe kansen

Gesponsorde boeken