Blogpost: Bwareman

Nieuwe dag nieuwe kansen

24-11-2018 door Bwareman 1 reactie
He wat is dit anders wakker worden  We zijn er nog niet maar het gaat er nu toch op lijken dat het einde in zicht is. Eindelijk kan ik binnenkort aan de toekomst gaan denken  Niet meer het overleven van de dag. Of de gemeente nu wel mee gaat werken daar ga ik maar even vanuit dit weekend  Even genieten van dit gevoel  Het gevoel dat ik ook een person ben. Een persoon die niet alleen plichten maar ook rechten heeft  Ik vraag niet veel  Het enige dat ik vraag is accepteer mij en iedereen zoals hij/zij is
Ik heb mijn verhaal vertelt en over de rest van mijn leven vertel ik hier in mijn blog. Ik heb het nodig om mijn gedachten op te schrijven. Het helpt mij dingen op een rijtje te krijgen  Mijn hersenen zijn flink beschadigd en soms draai ik door. Schaamte heb ik niet meer. Ik ben wie ik ben. Als mensen mij niet willen kennen om wie ik ben dan hoeft het van mij ook niet. Ik accepteer iedereen zoals hij of zij is. Ongeacht ras of sekse. Iedereen heeft dezelfde rechten en plichten. De één iets meer dan de ander maart in wezen zijn we allemaal . Ik heb in mijn leven heel veel verschillende mensen ontmoet.. Ook veel verschillende culturen leren kennen. Allemaal ervaringen die ik mij steeds vaker begin te herinneren. Altijd was ik bezig met cultuur snuiven tot ik langzaam ziek werd. Nu komen de herinneringen langzaam terug. Soms heel verwarrend maar uiteindelijk komt alles terug denk ik. 

Reacties op: Nieuwe dag nieuwe kansen

Gesponsorde boeken