Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Hans Breuker

Nieuwe novelle!

Tijdelijk gratis novelle door Hans Breuker 

Wie jarig is trakteert. Vandaar dat ik tijdelijk mijn novelle Dinner & Tears gratis aanbied ter ere van verjaardag op 22 oktober. Maar pas op, het is niet voor tere zieltjes. Het is, zoals je van mijn schrijven gewend bent, grof, plat edoch vermakelijk. Het boek is tijdelijk gratis te downloaden op www.hansbreuker.nl Synopsis: Thijs is een geslaagde zakenman, hij gaat eten met zijn oude schoolvriendin Larissa waar hij vroeger stiekem verliefd op was. Samen bedachten ze hoe ze succesvol zouden worden, zij was een kakmeisje, hij een straatschoffie, maar die ambitie bindt hen.

Nu zijn ze beide succesvol, hij is bankier, single en feest voluit met drank en drugs. Zij is keurig en werkt als directrice van een psychiatrisch ziekenhuis met afkickkliniek. Tijdens het diner wil hij snel weg want de stad wacht; drank, vrouwen en coke. En hij is natuurlijk de koning van de apenrots. Bovendien stelt zij lastige vragen over zijn jeugd, hij verveelt zich. Dan daagt hij haar uit: 'als je mij lastige vragen wilt stellen, dan doe je met mij mee. Drank & drugs.' En tot zijn verrassing doet ze dat. En dan gaat het hard.  Dinner & Tears, een verhaal over blinde ambitie.

www.hansbreuker.nl

Lees verder op mijn site

Reacties op: Nieuwe novelle!