Janneke Bouwman Hebban Recensent

Blogpost: Janneke Bouwman

Nieuwe ontdekking: luisterboeken......

Ik heb het allerliefste een echt, fysiek boek in handen. Lekker bladeren, achterflap bekijken, beginnen met lezen en soms even terugkijken hoe het ook al weer zat, stiekem even in het voren lezen (komt dat interessante personage nog terug?), etc. Sinds een aantal jaren heb ik ook een e-reader, maar die gebruik ik alleen tijdens vakanties. Lekker makkelijk en simpel een heleboel boeken bij je terwijl het geen gewicht en ruimte in beslag neemt. Super gemakkelijk!

En nu heb ik de luisterbieb ontdekt....  Dat komt zo: ik brei heel veel en daar gaat heel veel uurtjes werk in zitten. Ik doe er verder eigenlijk niets tegelijk bij, zoals lezen of TV-kijken. Dat laatste kan alleen wanneer het breipatroon niet al te moeilijk is. Maar ik heb nog zoveel boeken die ik graag wil lezen en ineens ging het licht aan (tja, dat duurt bij mij soms even langer :-)): ik ben lid van de bieb, laat ik eens kijken bij de Luisterbieb! Ik ben een kniepert en ik heb geen zin om geld uit te geven voor een abonnement op Storytel bijvoorbeeld. Dus de app van de Luisterbieb op mijn smartphone gezet en gekoppeld aan mijn biebabonnement en zoeken maar. 
Het boek De ontsnapping van David Baldacci stond nog in mijn boekenkast uit een tas met gekregen boeken en die blijkt ook in de Luisterbieb te staan. Gedownload, oortjes in, de breipennen opgepakt en gaan met die banaan...... Heerlijk! Alleen die oortjes bevallen me niet zo, dus ik heb wel gelijk een koptelefoon besteld; dat vind ik prettiger in het gebruik. 

Ik ben om! Ik reis elke dag per fiets of per bus naar mijn werk. Dat is al elke dag 45 minuten extra 'lees'tijd :-). Volgens mij ga ik genieten..... 
Luister jij ook wel eens boeken en hoe bevalt je dat?

Reacties op: Nieuwe ontdekking: luisterboeken......

Gesponsorde boeken