Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Nieuwe publicaties op komst!

Hoi iedereen!
Ja, ik weet het, het was een hele tijd stil hier. Maar als een schrijver stil is, dan wil dat meestal zeggen dat hij of zij hard aan het werk is. Bij mij is dat niet anders :) De voorbije maanden waren vreselijk druk. Om te beginnen met het grootste nieuws: in oktober komt mijn tweede verhalenbundel uit bij Uitgeverij Het Punt. Ik kan zelfs al de titel verklappen: Tijd M.A.N. chine. Beter nog, dit titelverhaal kunnen jullie binnenkort lezen in de nieuwste editie van het Nederlandse tijdschrift 'WonderWaan'. DE bundel zal in oktober voorgesteld wordenop de Antwerpse Boekenbeurs!

Maar er is meer. Mijn kort verhaal 'Santa Alfa' is opgenomen in de eerste 'Gouden Pocket' van uitgeverij Annibo. Deze bundel verschijnt in een van de komende maanden. Van deze uitgeverij zijn ondertussen ook zes verhalenbundels uitgegeven naar aanleiding van een schrijfwedstrijd: de Gentasia -Awards. In de bundels deel 2 voor kinderen en deel 2 voor jeugd, zijn een kort verhaal + illustraties van mijn hand, en een novelle opgenomen. Jullie kunnen de bundels bestellen via de website van de uitgeverij www.annibo.eu . De uitreiking van de wedstrijd laat nog even op zich wachten.

Naast al deze publicaties werk ik ook aan nieuw materiaal. Ik begon de afgelopen maanden een nieuw manuscript, en schrijf ook opnieuw aan een verhaal voor de Harland-Award.  Daarnaast is er nog een klein project dit ik momenteel 'het belangrijke verhaal' noem. Meer kan ik er nog niet over zeggen, behalve dat het een hele uitdaging is om dit project tot een succesvol einde te brengen. De 'lat' ligt hier dan ook erg hoog. Of het lukt, laat ik hier zeker nog weten. TOt de volgende keer!

Reacties op: Nieuwe publicaties op komst!

Gesponsorde boeken