Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Likaiar Auteur

Blogpost: Likaiar

Nieuwe website

Wat tijd geleden heb ik mijn eigen domeinnaam geclaimd, maar omdat ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ermee moest heb ik het gewoon doorverwezen naar mijn blog op blogger.Maar zoiets blijft toch knagen. Als je een eigen adres en ruimte hebt, waarom blijf je dan bij blogger, wat ondanks alle foefjes toch heel beperkt is.
Nou, simpel. Ik had geen idee hoe je een website bouwt. Misschien dat ik met een korte html cursus er wel uit zou komen, maar daar moest ik tijd en energie instoppen die ik niet had. Dus die websit kwam er niet.Totdat: realisatie! Wordpress.Ik dacht altijd dat dat net zoiets als blogger was en was eigenlijk niet overtuigd van het nut. Totdat ik bij anderen wordpress websites zag die precies deden wat ik wilde. Dus van het weekend, toen ik eigenlijk wat beters te doen had, ben ik eens met wordpress aan de slag gegaan.
En toen had ik binnen een paar uur een prima website. Het enige wat resste was de info uit blogger importeren en bam! Mijn blog is verhuisd.

Benieuwd?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Nieuwe website