Karin Verhaak-Kersten Auteur

Blogpost: Karin Verhaak-Kersten

Nieuwsgierig!


Lieve lezers,

Sinds kort staat mijn roman op de site van de Hebban leesclub. Een dezer dagen hebben leden van de leesclub Anju zelfs mijn gelijknamige roman, thuis ontvangen. Wat ben ik nieuwsgierig naar de reacties. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen, dat ik het doodeng vind.

Vlak nadat mijn boek uitkwam werd ik aangesproken door iemand, die mij tekst en uitleg gaf over mijn roman. Ik herinner me nog mijn opperste verbazing, herkende zelfs mijn eigen boek er niet in, doch bedankte de man vriendelijk voor zijn commentaar.

Ik weet dat ik me nog dagen afgevraagd heb, waarom ik die betreffende lezer niet begreep. Ik ben er niet uitgekomen. Makkelijker waren de andere commentaren: 'Mooi boek, Karin' of 'Ik kon niet stoppen met lezen' en ' Ga zo door meissie'. Dat was heerlijk om te horen en verveelt nooit, heb ik gemerkt.

Je gaat zo gigantisch met de billen bloot wanneer je produkt publiekelijk beoordeeld wordt. Natuurlijk, ik ken het verhaal, iedereen mag er een mening over hebben en dat ventileren zoals hij of zij dat wil. En, ja, ik ben inmiddels een grote meid en  moet daar toch mee om kunnen gaan!

Ik werk weer aan een volgende roman. De komende twee jaar zal ik daar intensief mee bezig zijn. Tijdens die periode lees ik geen boeken, dat lukt me niet. Ik hou het bij de krant en af en toe wat tijdschriften. Ik wil nog nadenken over een manier waarop ik toekomstige lezers op de hoogte kan houden van de vorderingen van mijn volgende roman.


Daarover een volgende blog.

Lieve groet,

Karin

PS Oh, ja, jullie horen het nog hoor, over de recensies!

Reacties op: Nieuwsgierig!

Gesponsorde boeken