Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Nog 1 nachtje slapen ...

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover....

Vanaf morgen (vrijdag 1 november 2019) is mijn gloednieuwe boek 'Asverze' overal te koop of te bestellen! En dat zowel als paperback, hardcover en e-book, dus voor elk wat wils. Eng en spannend, maar wel lekker eng en leuk spannend. Het blijft iedere keer toch weer heel bijzonder, je nieuwe kindje aan de wereld presenteren en hopen dat ze het net zo mooi vinden als jij. 

Daarover gesproken, sommige mensen hebben mijn jongste natuurlijk al gezien. Niet alleen de leden van mijn leesgroep, maar ook de mensen die zich hebben opgeworpen als recensenten. Degenen die 'Asverze' als e-book gaan lezen, hebben haar inmiddels in die vorm ontvangen en kunnen aan de slag. Voor degenen die 'Asverze' als paperback gaan lezen: jullie exemplaar van 'Asverze' is inmiddels verzonden en zou jullie vrijdag 1 november 2019 of anders in het weekeinde moeten bereiken. Iedereen alvast veel leespezier :)!

Denk je nou bij jezelf: "hé, maar ik houd ook van lezen en fantasy, heb in november nog wel wat tijd over en wil graag je boek lezen en daarover op sites en sociale media posten en bloggen!" Laat het me dan even weten. Er komt nog een 2e recensieronde, deze keer met de nadruk op de e-bookvariant.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Nog 1 nachtje slapen ...

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken