Blogpost: Treesje Bannenberg

NOK - Testbeeld 03 - derde 5***** review binnen...

Laatste deel trilogie?

Vandaag met een diepe zucht het laatste deel van Treesje Bannenberg’s trilogie uitgelezen. Wat een onbeschrijfelijke ellende, toch goed en zelfs met humor gebracht. Razend knap hoe de schrijfster je weet mee te sleuren door de afschuwelijke gebeurtenissen uit haar leven zonder dat je het boek walgend weglegt. Vooral het einde van het boek doet je, na alle narigheden die je als lezer hebt moeten verstouwen, eigenlijk naar een vervolg verlangen.

Eduard F.

Beste Eduard F.,
Hartelijk dank voor je mooie review! Geruststellen kan ik je. Óp naar een tetralogie en zo voort, maar eerst een paar objecten die belangstelling nodig hebben, afmaken.
Ik begrijp dat de memoires, de avonturen van een kunstduo, die elkaar redden uit een bijzonder lastig verleden, geen dagelijkse kost is voor de Maatschappij, terwijl kunst en #seksgeweld juist bijzonder goed samengaan. Voor mij is het 50+ jaar mijn overleving en heeft 't me geen windeieren gelegd. Lees verder op mijn site

Reacties op: NOK - Testbeeld 03 - derde 5***** review binnen...

Gesponsorde boeken