Blogpost: Treesje Bannenberg

NOK - Testbeeld 03 gepubliceerd en de eerste twee 5* reviews binnen...

Bol.com:

Geen boek om voor het slapen gaan lekker in weg te glijden en Al helemaal niet in een stapelbed. De eerste paar regels lezend krijg je meteen een paar dreunen uitgedeeld waardoor je al tollend, met van die zwikbewegingen, in de huid van Treesje Bannenberg vacuümgezogen wordt. En dat is knap. Treesje's kippenvel in NOK werd mijn kippenvel, haar grote ogen open van verbazing werden mijn open ogen, haar paniek en walging, haar waan en waas overrompelen de gebogen lezer. Daarbij weet TB de tijdgeest op een vrolijke manier in Amsterdamse zestiger- en zeventiger jaren taferelen als omlijsting te gebruiken. Dat doet ze bijvoorbeeld kunstig met haar collectie paspoortfoto's, de Movie Stars Series en niet te vergeten haar zich toegeëigende hartsvriendin Anne Frank, buurmeisje en toeverlaat in dubieuze periodes. Tot en met de laatste regel is de humor in dit verbazende boek gelukkig precies op de goede momenten aanwezig, je hebt de lichte toon als lezer af en toe echt nodig : dat vind ik opnieuw knap.
NOK van Treesje Bannenberg, gewoon een ongewoon boek.
J.P. Geugies 

Tering T, het is je weer gelukt. De 36 pagina's op de site heb ik al 'genomen', bol stuurt me de andere 300.
Je 'gulle lange' leveraar van schimmel afghaan laat ik naar mijn zoon Jan sturen, die zorgt wel dat het bij mij arriveert.
Je hebt die spetterend levendige pen T, vlakbij. 
De Sigaar


Reacties op: NOK - Testbeeld 03 gepubliceerd en de eerste twee 5* reviews binnen...

Gesponsorde boeken