Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Oei, dat was ook niet de bedoeling ...

De meeste mensen hebben wel eens onenigheid met andere mensen. Ik ben meer zo'n type dat zeer regelmatig onenigheid heeft met technologische "hoogstandjes". 

Vanochtend ging ik vol goede moed naar mijn Wordpress-website om een deel van mijn roman te uploaden en daar een berichtje bij te zetten. Dat is inmiddels vaste prik. Iedere maandag en donderdag zet ik een nieuw stukje van mijn verhaal online. Ik weet hoe het werkt, waardoor dat niet veel tijd kost. 

Tot vandaag dus.

Wordpress, in haar (of zijn?) oneindige (on)wijsheid, heeft verzonnen dat het Handig zou zijn om van alles te vernieuwen. Nou, heel Handig hoor. Ik was uiteraard volkomen de weg kwijt toen ik de boel omzette naar de nieuwe versie. Ik ben al niet zo'n grote held met zulke dingen, maar als dan ook nog eens de meest simpele elementen onder allerlei andere dingen worden verstopt - schiet mij maar lek.

Ik was dus wel even bezig.

Is het gelukt? Ja, het is uiteindelijk wel gelukt, maar om nou te zeggen "wat een verbetering!" --- nou, nee. Echt niet. Intussen heb ik wel wat dingen "gerepareerd" (afbeeldingen die spontaan op olifantengrootte waren neergezet in plaats van postzegelformaat, dat soort dingen). Ik hoop dat de rest van mijn website nog een beetje behoorlijk is gebleven. (Maar als er nog olifantenplaatjes op staan, geef dan gerust een gil, misschien heb ik er een over het hoofd gezien ...)

Heb jij ook wel eens zo'n technologische ergernis meegemaakt? Welke "vooruitgang" was voor jou eerder een "achteruitgang"? 

d9f93dc4f4032418d75ddb5d917f7262.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Oei, dat was ook niet de bedoeling ...

Gesponsorde boeken