Blogpost: Leonie De Clercq

OF WAT DAT OOK MAG ZIJN

OF WAT DAT OOK MAG ZIJN 

Ik wou dat er
Een wereld bestond
Waarin de maan
Onze dromen
Waren die’s nachts voor ons
Uitkwamen
Dat wij
Alleen wij
Konden dansen
Op de rand van
Zwart&
Wit
Op het einde
Van het leven
En het begin van de
Dood
Of wat dat
Ook mag
Zijn

- LEONIE DE CLERCQ - 


Ik schrijf wat in me opkomt, wat me bezighoudt of waar ik aan denk. Hoewel de gedichten een negatieve ondertoon hebben, ben ik zelf heel positief. Mensen die me persoonlijk kennen, zullen misschien wel schrikken als ze deze schrijfsels lezen, maar ik ben dat gedicht niet. Ik schrijf gewoon. Met mij gaat het best goed. Het is alleen een manier om gevoelens uit te drukken. Vooral probeer ik mensen te raken, na te laten denken en te beseffen dat breekbaarheid bestaat.

Reacties op: OF WAT DAT OOK MAG ZIJN

Gesponsorde boeken