Blogpost: Linda

Oktober is #Boektober, een uitdaging om meer te lezen!

Boektober-150x150.jpgle Boektober – Durf jij de uitdaging aan?
Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Doe je mee?
Daag jezelf uit!
Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Vanaf 1 oktober gaan we aan de slag, durf jij de uitdaging aan?Twee Oktober besluit ik om de uitdaging op te pakken. Maar de tijd he, pff 4 boeken ga ik dat redden?
Niet wetend dat ik 8 oktober geveld zou worden door mij darmziekte. Helaas lijd ik aan de Ziekte Van Chrohn, en na lange tijd besloot deze om zich weer te melden En dat voel niet mee en uiteindelijk heb ik bijna vier weken rust moeten houden.
Positieve hiervan: Tijd om te lezen ……..
Hier komt mijn lijst:
*Nog niet alle reviews staan online, ze zijn al wel geschreven.

Mijn lijst kan hier lezen :Lees verder op mijn site

Reacties op: Oktober is #Boektober, een uitdaging om meer te lezen!

Gesponsorde boeken