Blogpost: BookSomeTea

ONBEMINDE AUTEURS: TAMMY COHEN

In deze nieuwe rubriek wil ik aandacht geven aan auteurs die, in mijn optiek, te weinig aandacht krijgen. Onbekende en daardoor Onbeminde Auteurs dus. Omdat juni de Maand van het Spannende Boek is, geef ik een podium aan een Britse auteur van (onder andere) detectives/thrillers: Tammy Cohen.

Tammy Cohen publiceert onder twee namen, Tammy Cohen en Tamar Cohen. Vandaag wil ik specifiek ingaan op de boeken die verschijnen onder de naam Tammy Cohen. Dit zijn namelijk thrillers, maar niet de standaard-thrillers. Je leest over een relatief normale situatie, waarin dan langzaamaan kleine dingetjes niet blijken te kloppen. Stukje bij beetje, en vanuit verschillende perspectieven, kom je erachter wat er aan de hand is... 
Lees verder op mijn blog!

Lees verder op mijn site

Reacties op: ONBEMINDE AUTEURS: TAMMY COHEN

De afdeling - Tammy Cohen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken