Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Onthullingen

2a74eab2199af7df20f8ac5e9e37507e.jpg

Op 11 mei verschijnt er een hele gave verhalenbundel bij Godijn Publishing, namelijk “Onthullingen“.
Net als in de verhalenbundel “Aangenaam” (met daarin mijn verhaal “Een beter leven”) bevat “Onthullingen” een gevarieerd aanbod van auteurs en verhalen. “Onthullingen” bevat ook mijn verhaal “De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal. Het boek is nu al via deze link te reserveren.

Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid? Schrijvers zijn soms kinderen, bedrogen mensen, kampioenen, verliezers, twijfelaars, zeurpieten, leukerds en ja, soms dronkaards. Ze zeggen ongezouten de waarheid, verbloemen haar, dikken haar aan of houden een slag om de arm. De auteurs in deze bundel brengen hun eigen waarheden aan het licht. Bovenal onthullen ze iets van zichzelf: hun liefde voor het verhaal, hun verknochtheid aan het woord en de gezamenlijke wil om de lezer enkele uren puur leesplezier voor te schotelen.

De auteurs zijn: Ronald van Assen, Alice Bakker, Esmeralda van Belle, Lieve van den Berg, Silvia van Gimst, Elly Godijn, Jos Govaarts, Fiona Hack, Liesbeth Jochemsen, Antoinette Kalkman, Marc Kerkhofs, Johan Klein Haneveld, Wibo Kosters, Jeroen Kraakman, Monique Kroezen, Ingeborg van ’t Pad Bosch, José van Winden, Jolanda Zuydgeest.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Onthullingen

Gesponsorde boeken