Patty van Delft Auteur

Blogpost: Patty van Delft

Ontspannen na en voor de storm

Yes!
Na maanden van schrijven, weken van herschrijven en promoties ontwerpen is Drägan Duma - Een Onbreekbare Band eindelijk naar de drukker! :)
Dat betekent voor mij dat ik even vrij ben tot het boek eind juli uitkomt.

45ca3167c8317b551b12d4f7506b762a.jpg


Want als er eenmaal een nieuw boek verschijnt begint het signeren, de beurzen, de interviews en de rest van de promoties. 
Ik doe het uiteraard met heel veel plezier (anders had ik wel een ander beroep uitgekozen hahaha) maar merk dat ik op dit moment echt wel even toe ben aan vakantie. 
Ik merk dat er veel mensen zijn die denken dat je als schrijver alleen bezig bent met schrijven en dat je de rest van de tijd dus vakantie aan het vieren bent. Helaas, auteur zijn houdt zoveel meer in dan alleen schrijven. 
Alleen al het herschrijven, het verwerken van de opmerkingen van proeflezers, het ontwerpen van de cover voor de coverartiest en de redactie kost ontzettend veel tijd en energie.
En dan de promotie, zeker als Nederlandse of Vlaamse Fantasy-auteur, is ontzettend belangrijk als je wilt dat jouw boek ook gelezen wordt. Uren steek ik in de promotie-teksten, plaatjes ontwerpen en filmpjes maken.
En dan, na het uitkomen van het boek, de beurzen en signeersessies. Soms sta je hele dagen op je benen om drie boeken te verkopen en soms ben je achter elkaar aan het signeren tot je het gevoel hebt dat je hand eraf valt.

915490a409476a41ab9491c393a94f54.jpg
Het hoort er allemaal bij en ik vind het geweldig!
Maar toch... die vrije tijd tussen het schrijven en publiceren is me erg kostbaar.
Even lekker niks, even ontspannen.2f6f0be8fcaf69d54340dceddbd79594.jpgEn daarna? Er weer vol gas tegenaan!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Ontspannen na en voor de storm

Gesponsorde boeken