Blogpost: Vdlindensophie

Onze Boekencast: nieuwe podcast vol gezelligheid en goede gesprekken

Een gezellige sfeer, goede gesprekken met vrienden, een lekker kopje thee, versgebakken koekjes en een bijzonder boek dat centraal staat. Dit zijn de ingrediënten voor het begin van een gloednieuwe podcast. Deze maand ben ik gestart met het maken van een podcast over boeken. In mijn vrije tijd lees ik erg graag. Als kind luisterde ik het liefst de hele dag naar de luisterboeken van Harry Potter en nam ik talloze cassettebandjes op terwijl mijn oma voorlas uit Wipneus en Pim. Onbewust vond ik het toen al leuk om afleveringen op te nemen over boeken. Nu luister ik steeds vaker naar podcasts, lekker in het zonnetje in de tuin of gezellig ’s avonds met een wijntje op de bank. Geweldig om nu zelf een podcast te maken over boeken! In Onze Boekencast nodig ik elke twee weken vrienden uit die ook dol zijn op lezen. Samen bespreken we uiteenlopende genres, van mysterieuze thrillers tot ontroerende romans. En er staat nog veel meer op de planning, waaronder een magische Harry Potterspecial en een zomeraflevering waarin we terugblikken op onze favoriete tienerboeken. Welk boek zou jij graag een keer terug willen horen? Veel luisterplezier!
https://onzeboekencast.podbean.com/

Reacties op: Onze Boekencast: nieuwe podcast vol gezelligheid en goede gesprekken

Gesponsorde boeken